skip to Main Content

Renovering Östersund

Vi renoverar allt ifrån badrumsrenoveringar till utbyggnationer

Vi förenklar processen vid renovering i Östersund

En renovering innebär i de flesta fall en stor och hållbar investering för framtiden. Många betydande beslut ska tas och ofta kräver ex. köks- och badrumsrenoveringar inblandning av flera hantverkarinsatser från olika håll. Allt från elektriker och rörmokare till finsnickare och målare.

Vi tar hand om allt detta åt dig och förenklar processen samtidigt som du inte är styrd av en enda underleverantör på materialval. Förutom renoveringar hjälper vi dig även med nyproduktion och markarbeten.

Renoveringar vi kan hjälpa dig med

Totalrenovering av villa i Optand

Denna villa totalrenoverade vi där vi byggde om huset från ett tvåfamiljshus till en enfamiljsvilla, där vi bland annat gjorde om köket på övervåningen till en relaxavdelning med bubbelbad och bastu. Vi rev ett antal väggar och öppnade upp nedre plan bytte samtliga ytskick in och utvändigt.

Renovering av fritidshus i Västbyn

Ett fritidshus som vi gjorde om likt renoveringen i Optand, allt från dränering och stambyte till alla ytskikt in och utvändigt. Superroligt projekt, där vi fick förvandla ett hus som var väldigt illa däran, till ett som ser ut sånär som på nyproducerat ut.